Valikko Sulje
omenakarpalohapankaali
”Kiitos aivan ihanasta tuotteesta, se on tajunnanräjäyttävä kokemus!
Koukutuin tuotteeseen välittömästi!”
Tuula P. / Tampere

Omena-karpalohapankaali

Perinteinen hapankaali on hapatettu happamien omenoiden sekä karpaloiden kanssa. Makea ja kipakka  makuelämys samaan aikaan.

Omena
Sisältää kuitua ja pektiiniä, runsaasti C-vitamiinia, B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä E-vitamiinia. Omenan sisältämä kalium toimii luonnollisena diureettina, joka kiihdyttää nesteiden erittymistä ja poistumista elimistöstä, sekä huuhtelee samalla mukanaan haitalliset kuona-aineet ja myrkyt. Lisäksi se sisältää hyvässä suhteessa hedelmä- ja rypälesokeria ja sopii siten myös diabeetikoille. Omena sisältää todella suuria määriä flavonoideja. Flavonoideilla tiedetään olevan muun muassa kolesterolia alentavia ja syöpää ehkäiseviä vaikutuksia. Omenan nauttiminen tehostaa kehon luonnollista puhdistumista.

Karpalo
Luultavasti voimakkain luonnon antibiootti. Karpaloiden on todettu auttavan virtsatieinfektioiden ehkäisemisessä, mutta niiden antioksidantit voivat auttaa suojautumaan myös kroonisilta sairauksilta. Karpalon terveysvaikutus perustuu sen sisältämien fenolisten yhdisteiden vaikutukseen, jotka tuhoavat bakteereja. Happamuus tehostaa myös ruoansulatusta.